به گزارش ميراث آريا(CHTN)، افزايش شمار گردشگران مذهبي که معمولاً با دو هدف يعني سفرهاي اختصاصي که فقط به منظور زيارت و انجام اعمال مذهبي صورت مي‌گيرد و يا سفرهايي که براي ديگر اهداف انجام مي‌شود اما زيارت مکان‌هاي مقدس و امکان زيارتي را نيز شامل مي‌شود، سبب شد تا هفته گذشته سازمان جهاني گردشگري با حمايت دولت اسپانيا نشستي را باعنوان \"کنفرانس‌ بين‌المللي گردشگري، زيارت و گفتگوي تمدن‌ها و فرهنگ‌ها\" برگزار کند.

\"طالب ريفاعي\" قائم‌مقام دبير کل سازمان جهاني گردشگري با اشاره به اينکه سفرهاي زيارتي در طول چند دهه گذشته چندين برابر شده گفت: بايد در رابطه با ارتباط ميان گردشگري، مذهب و نقش آنها در توسعه جهاني مطالب و بررسي‌هاي بيشتري انجام شود و به تأثيرات آن در ارتباط ميان فرهنگ‌ها و تمدن‌هاي مختلف بيشتر توجه کرد.

ريفاعي با تأکيد بر اينکه گردشگري مذهبي نه تنها سبب توسعه و پيشرفت کشورها مي‌شود بلکه در افزايش درآمدها و بالا بردن سطح ارزش‌هاي معنوي و روحاني مردم از هر مذهب و قوم و با هر اعتقادي مؤثر است.

ريفاعي با اشاره به پروژه \"راه ابراهيم\" که در بهار سال جاري توسط دانشگاه هاروارد ارائه شد افزود: در گذشته مسيرهايي همچون جاده ابريشم در گردشگري مذهبي اجداد و نياکان ما نقش داشته و امروزه با رشد و توسعه علوم مختلف و ايجاد راه‌هاي ارتباطي و حمل‌ونقل پيشرفته امکان گردشگري مذهبي بسيار بيشتر شده است.

به گفته ريفاعي گردشگري مذهبي شامل بخش‌هاي مختلفي ازجمله تأثيرات روحي و معنوي، تفريحي، فرهنگي و اقتصادي مي‌شود و براي رسيدن به اهداف اصلي خود نيازمند همکاري‌هاي مشترک ميان جوامع و صنايع‌ مختلف است و بايد براي توسعه اين گردشگري طرح‌ها و استراتژي‌هاي موجود به‌صورت هماهنگ اجرا شود.

M/108



انتهای پیام/

کد خبر 1386081463